Rioolpers.nl Ontmaskert
Rioolpers.nl Ontmaskert

​Het betreft een uitzending van 30 augustus 2016 en latere updates.


Klik hier voor het dossier op het webportaal van AvroTros Opgelicht?!


-door Marcel van Werkhoven-

Omdat Wil Bertens in 2014 al rondbazuinde dat Marcel door AvroTros Opgelicht?! gezocht zou worden, heeft Marcel in mei 2014 contact opgenomen met de redactie. Deze redactie heeft hem met kerende e-mail laten weten, op 27 mei 2014, dat er geen klachten bekend waren en dat er geen onderzoek bekend was. Zie hier de e-mail.


Vervolgens heeft Marcel nooit meer iets vernomen totdat op 1 augustus 2016 om 17:38 via ene Lisa van het Hek een bericht via het facebook account van Marcel wordt gestuurd. Zie hier het bericht. Dit wordt ondertekend door ene Suzanne - dit is Suzanne van Asseldonk, de eindredacteur van AvroTros Opgelicht?!-. De telefoonnummers die in dat facebookbericht worden weergegeven zijn niet juist, de redactie blijkt bewust verkeerde nummers van andere afdelingen te hebben doorgegeven.

Dit is overigens een terugkerend verhaal, gezien de andere dossiers. Marcel heeft direct gebeld naar beide nummers maar hij kwam er niet door. Hij dacht het is het zoveelste grapje was van Wil Bertens, een heerschap waar Marcel en zijn man al jaren last van hebben. Want, zo is de stelling, AvroTros Opgelicht?!  heeft zijn contactgegevens -denk aan de e-mail van AvroTros Opgelicht?!- dus weet de redactie heel goed hoe ze Marcel  kunnen  bereiken. Hij heeft er daarom geen aandacht meer aangegeven.


Die vrijdag daarop op 5 augustus 2016 belt iemand met nummer onbekend naar het gsm nummer van Marcel. -dit laten ze gedeeltelijk, en geknipt en geplakt in de uitzending horen- Het is een verslaggeefster van Opgelicht?!  Ze noemt geen namen en gedraagt zich als een directrice van een duur meisjes internaat. Ze eist dat Marcel zijn verhaal komt doen. Dwingend en dominant. Alsof ze boven alles en iedereen verheven staat. 

Marcel is aan het werk in het buitenland en zegt dat hij best zijn verhaal wil doen, maar op zijn manier en wanneer het hem schikt, -dat laten ze natuurlijk niet horen, ze knippen en plakken hoe het hen het best uitkomt-  Zij wil uiterlijk maandag 8 augustus 2016 voor 12:00 uur een antwoord hebben. Marcel zegt dat hij dat zelf wel uitmaakt. Marcel krijgt een telefoonnummer van haar, daar moet hij op terugbellen.


Marcel belt vanuit het buitenland zijn advocaat en deze pakt het vanaf dat moment van hem over en zij heeft meerdere pogingen gedaan om iemand van AvroTros Opgelicht?! te spreken te krijgen. Ze krijgt alleen iemand van de receptie aan de bel, ze wordt niet doorverbonden omdat dat de duidelijke instructie is wordt haar medegedeeld. Wel 10 keer belooft de receptie dat ze direct teruggebeld gaat worden. Er volgt geen enkele reactie van de redactie van AvroTros Opgelicht?!

De advocaat geeft aan dat ze vermoed dat deze komen filmen, want het programma heeft filmbeelden nodig en zal later zeggen dat er geen contact mogelijk was met Marcel. Hij en zijn echtgenoot krijgen van haar instructies hoe te handelen als ze voor de deur staan.

En ja hoor, op zondag 14 augustus is Marcel zijn echtgenoot aan het helpen op het bedrijf van zijn echtgenoot. Personeel ziet in de camera's van allerlei verdachte bewegingen in en rond het bedrijf die niet normaal zijn, zoemen in en waarschuwen Marcel en zijn echtgenoot. En inderdaad, er staat een groepje met TV camera's om het hoekje op het privé terrein. Omdat het bedrijf van zijn echtgenoot gasten ontvangt die om privacy redenen niet gefilmd willen worden loopt Marcel naar buiten om eens te zien wat dat allemaal is.

Suzanne van Asseldonk begint direct te roepen en te schreeuwen alsof het een verkoopster op de markt is, ze roept dat Marcel een slechte man en een oplichter is, vraagt wanneer hij gaat betalen, wanneer hij zich gaat melden bij de politie, dat hij vandaag het bedrijf uitgezet gaat worden. Drie Filmploegen staan er bij, op privé terrein, toe maar.

Marcel geeft aan dat ze niet mogen filmen op eigen terrein en Suzanne van Asseldonk roept dat ze toestemming heeft van de eigenaar. Dit is onjuist, dat is op dat moment de echtgenoot van Marcel. 

Zoals besproken is met de advocaat, geen aandacht geven en zorgen dat er niet gefilmd kan worden. Omdat de toegang door het team van AvroTros OPGELICHT ?!  wordt geblokkeerd, stapt Marcel in zijn auto en rijdt weg. Suzanne van Asseldonk schreeuwt en roept van alles om maar beelden te kunnen maken voor een uitzending.

Benjamin, de  echtgenoot van Marcel, besluit toch het woord te gaan voeren, want zijn gasten zullen hier nadeel van ondervinden. Er zijn overigens meerdere gasten welke verklaard hebben dat de filmploeg zeer agressief was en uit was op een ordinaire vechtpartij. Helaas dat lukte dat Suzanne van Asseldonk met haar legertje bandieten niet. Ze werd overigens beschermd door twee grote beveiligers, zonder vergunning en/of uiterlijke kenmerken van de verplichte 'V". Een van die beveiligers werd overigens herkend door Marcel, die had ooit een auto bij hem gehuurd en nooit terug gebracht. Ze zal wel gedacht hebben, met boeven, vang je boeven.

Hoe gaat dat filmen van zo'n "we gaan hem ter verantwoording roepen"  nu in zijn werk? Daar is een doortrapte tactiek voor.

Marcel vertelt: "Mevrouw van Asseldonk kijkt eerst of ze goed in beeld staat , haar haar goed zit en gaat dan schreeuwen tegen je, ik verstond haar in eerste instantie niet eens. Dan raakt ze je overal aan waar ze maar kan, net buiten beeld, ze prikt in je zij op je ribben, gaat bewust dicht op je staan, trapt op je tenen, probeert je sleutel af te pakken, etc etc. 

Ik denk dat ze geluk gehad heeft dat ik rustig ben gebleven, ze mocht daar helemaal niet zijn en had haar en die hele film en beveiligingsploeg van haar na drie waarschuwingen gewoon van het erf mogen trappen. Ik heb haar verzocht te vertrekken. Ze schreeuwt dat ze toestemming heeft van de eigenaar en daar nauw mee in contact staat. Dat kon helemaal niet, mijn man is op dat moment de eigenaar van het bedrijf" 

ZIE HIER DE WHATS APP VAN DE PANDEIGENAAR DAT HIJ GEEN TOESTEMMING HEEFT GEGEVEN EN GEEN CONTACT HAD

Marcel vervolgt : "Ik deed wat de advocate vooraf zei, stap in je auto en rij weg, en bel direct de politie, die op de hoogte was, trouwens. Mijn man heeft daarna de verplichte nummers opgezegd, u heeft geen toestemming om te filmen, ik wil dat u weggaat, en u mag dit niet uitzenden, dat is voor de latere aanpak van deze ordinaire club. Feitelijk kwamen ze daar geen wederhoor toepassen, maar gewoon sensatie TV maken" aldus Marcel. 

Wat Marcel hiervoor aangeeft is zeer belangrijk voor de schadeclaim, die Suzanne van Asseldonk, haar kornuiten en hun werkgever kunnen verwachten. Marcel en zijn echtgenoot bereiden een zeer serieuze schadeclaim in een civiele rechtszaak voor, in zowel Nederland als in België. In Nederland voor eerherstel en (een kleine) schadevergoeding. In België, waar de rechtspraak heel anders is, om alles en iedereen welke hebben meegewerkt aan deze uitzending strafrechtelijk te vervolgen met burgerlijke partijstelling. Dat wordt leuk, want in België lachen ze niet met dit soort zaken. Schenden van de privacy en het plegen van eerroof  wordt daar kei en kei hard aangepakt. Dus ze zullen zich in België ook moeten gaan verantwoorden. Dat wordt een interessante zaak om te volgen. Want met de nieuwe internationale verdragen is het door de Belgische deurwaarder eenvoudig te incasseren in Nederland.


Wij beschikken over verklaringen van bezoekers dat Suzanne van Asseldonk en haar team zich schandalig gedragen. Deze bezoekers verklaren ook dat ze ondervraagd werden door Suzanne van Asseldonk, bovendien zegt ze dat deze mensen de sauna niet meer moeten bezoeken omdat Marcel en zijn man oplichters, zeer slechte mensen en zware criminelen zijn.

APERTE ONWAARHEDEN!

JAAP JONGBLOED, de presentator van Opgelicht?! vertelt dat Marcel de huur niet heeft betaald van de Mannensauna in Oosterhout? Dat klopt, het bedrijf is van Benjamin,de  echtgenoot van Marcel, dus betaalt hij geen huurpenningen. Benjamin is daar verantwoordelijk voor en heeft bewijsbaar de huurpenningen betaald. Klik hier voor de huurbetalingen. 

Overigens er is niet zomaar een bedrijf op de naam van Benjamin gezet, dit bedrijf is betaald met eigen geld van benjamin, zie bankafschrift . Benjamin had een droom, een correcte mannensauna uitbaten. Ook de gemeente Oosterhout zal dit verklaren, aangezien deze een uitgebreide screening hebben gedaan. Daaruit komt naar voren dat Marcel geen eindverantwoording had bij het bedrijf, en dat de financiering van het bedrijf buiten hem om is gegaan. Getoetst en goedgekeurd door justitie in het kader van de Bibob wetgeving. AvroTros Opgelicht?! liet zich te veel leiden door crimineel Wil Bertens, die het ene verhaal na de andere verzon over Marcel en Benjamin. De gemeente Oosterhout onderkende dat op gegeven moment en heeft tijdens een gesprek met de burgemeester persoonlijk, aangegeven dat Wil Bertens de motor is achter alle problemen. De gemeente en ambtenaren zullen in de de civiele en strafzaken worden opgeroepen als getuigen, is afgesproken. Overigens sprak de gemeente de verwondering uit dat AvroTros Opgelicht?! met zo'n slap bewijsbaar onzinverhaal aankwam. "Dit is ongehoord"  -citaat van een ambtenaar-.

Ook zouden ze een huis uitgezet zijn eind maart 2016 in Geertruidenberg. Het verhaal 100% anders. Marcel en Benjamin woonden hier (brasschaat, België) al op 1 januari 2016. Het verhaal wat Opgelicht?! brengt, klopt gewoon niet. Ook stelt Opgelicht?! dat Marcel gevlucht zou zijn. Daar is gewoon helemaal niets van waar. Nooit gevlucht en nooit voor zijn verantwoordelijkheden weggelopen. Als er verantwoording afgedragen meost worden was hij altijd beschikbaar voor iedereen die serieus was. de Rioolpers kreeg van hem geen aandacht.

Maar inderdaad is er met de verhuurder/verkoper van het saunacomplex een fiks dispuut geweest. Vanwege afspraken over en weer met deze partij mag er niet echt inhoudelijk niet ingaan op deze deal, maar er kan  wel verteld worden dat Benjamin niet zijn bedrijf is uitgezet, en dat beide partijen tot een deal zijn gekomen, buiten de rechter om.

Ja er is een procedure gevoerd, waar het hard tegen hard ging. De eigenaar is keiharde zakenman, maar de Benjamin zeker ook.  De casus ging hierover dat het bedrijf voor een zeer lange periode gesloten moest worden omdat de constructie van het gebouw APERT ONVEILIG was. Zie hier het bouwkundig rapport, het bedrijf is nog steeds niet verkocht of verhuurd omdat het apert onveilig is. 

Een ieder met een normaal portie gezond verstand beseft dat Benjamin zijn investering -onder andere de enorme verbouwing van het pand- terugbetaald wilde zien, en zijn gasten niet meer aan dit gevaar wilde blootstellen.

Dat Marcel genoemd wordt in dit verhaal komt dat Marcel getrouwd is met Benjamin Verbinnen. Een gehuwd stel moet overeenkomsten samen ondertekenen. Uiteraard helpt Marcel zijn echtgenoot met alles waarin hij hem bij kan staan. Dat doet iedereen die getrouwd is, toch?

Dan even over die BV's die voorbij komen schieten. Weer wordt het huiswerk afgeraffeld door de redactie van AvroTros Opgelicht?!. Ten eerste staan daar vennootschappen op die nooit hebben bestaan, voorbeeld: Thrifty Hengelo BV, van Werkhoven Hengelo BV en IK HUUR Nederland BV zijn vennootschappen die nooit hebben bestaan en ten tweede zijn er nog zeker 500 vennootschappen waarbij Marcel betrokken is geweest, welke bijvoorbeeld een faillissement achter de rug hebben. Weet u waarom?  Dat is namelijk zijn werk. Hij helpt ondernemers die in allerlei problemen zijn gekomen, Dan is het niet vreemd dat zijn naam bij faillissementen wordt genoemd.

Marcel is niet één keer beschuldigd van paulianeus handelen maar met regelmaat. Maar altijd trekt een curator dan aan het kortste eind. Hij weet waar hij mee bezig is. Het mag duidelijk zijn dat hij met zijn werk geen vrienden maakt, en daar is de rode draad in dit verhaal, rancuneuze personen hebben zich bij de redactie van Opgelicht?! gemeld als slachtoffer. Ze blijken geen slachtoffer te zijn, maar bijvoorbeeld mensen die Marcel niet aardig meer vinden als hij hen de waarheid verteld, of aanpakt als er verhaalsmogelijkheden zijn. Dat vergeet de redactie van AvroTros Opgelicht?! te melden. Waarschijnlijk omdat ze haast hadden om het programma te vullen.

AVROTROS OPGELICHT ?! valt door de mand, en is hierbij ontmaskerd!

Het principe van hoor en wederhoor:

U raadt het al.,noch AvroTros Opgelicht, noch de redactie, noch de huisjuriste hebben niet geregeerd op onze informatie verzoeken. Berichten gepost op Sociale Media van AvroTros  en Opgelicht?! worden steevast verwijderd. Wat een objectieve en neutrale verslaggeving, wat eigen zou moeten horen bij de Publieke Omroep

 #heteindevanavrotros #rioolpers #opgelicht #suzannevanasseldonk #nepnieuws

Marcel van Werkhoven en Opgelicht?!

(placeholder)
Will Bertens, pedofiel
Hans de Bruine, Oplichter
Harold en Dennis van der Meeren, profiteurs
Marcel van Werkhoven
Rob Sierat, boekhouder van de Maffia
Marcel van Werkhoven
Marcel van Werkhoven
Marcel van Werkhoven
Opgelicht?! en hun duistere praktijken

Hans de Bruine

Will Bertens

Rob Sierat

Harald en Dennis van der Meeren